Connect with us

Prospectes

Matthew Poitras, una altra joia oculta descoberta pels Boston Bruins

L’inici de temporada de Boston és molt millor del que s’esperava, part d’aquest èxit ha estat la incorporació del prospecte canadenc.

La temporada 2023-24 semblava l’inici de la caiguda en el rendiment dels Boston Bruins. Les baixes sensibles de Patrice Bergeron (C), David Krejci (C), Taylor Hall (LW), Tyler Bertuzzi (LW), Tomas Nosek (C/LW), Nick Foligno (LW) i Dmitry Orlov (D) vaticinaven un difícil començament de temporada per a l’equip de Boston però contra tot pronòstic els Bruins han tingut un començament de temporada espectacular.

Els Bruins han aconseguit guanyar els seus primers 6 partits de temporada regular i 7 dels primers 8 sense deixar de puntuar en cap, donant sensacions que són un equip fort i que competiran un any més per arribar a ser campions de l’Stanley Cup.

Després de les baixes importants al centre de l’atac, Poitras ha aparegut en el moment just

Una de les principals debilitats que es veien als Boston Bruins abans que iniciés la temporada, era la seva poca profunditat en la posició de Center però un jove novell ha arribat amb gran força a donar tranquil·litat als fanàtics de l’equip.

Matthew Poitras 

Matthew Poitras / Foto: nbcsportsboston.com

Matthew Poitras (C) va ser seleccionat amb el pick #54 del Draft 2022 després d’una bona temporada amb el Guelph Storm de l’OHL. En principi semblava no ser un jugador que despertés grans esperances en els aficionats de Bruins, però després d’una increïble temporada 2022-23 a l’OHL on va aconseguir 95 punts en 63 partits les esperances que Poitras en un futur pogués reforçar una posició tan ferida de center va prendre força.

A Guelph aquest atacant va aconseguir convertir-se en un dels millors prospectes conduint el puck i creant atac per als seus companys. Va solidificar la seva faceta de playmaker i va ser un gran comandant a l’hora del powerplay. Aquest perfil tan important d’atac va ser altament apreciat pel staff tècnic de Boston.

Visualització per X: @moisesmv7507

A l’anterior off-season, Poitras va ser convidat al campament de Boston i va impressionar tant l’staff de l’equip que amb tot just 19 anys va aconseguir aconseguir ser pres en compte per al primer equip. A l’edat de Poitras i provinent d’una lliga pertanyent a la CHL, els jugadors de la seva edat no solen ser presos en compte tan ràpidament a l’NHL ja que per qüestions contractuals no poden ser enviats a l’AHL.


Els millors productes oficials dels Bruins by Fanatics a tan sols un clic de distància.


Aquest center canadenc porta 5 punts en 8 partits de la temporada amb un +5 i tot i tenir tan pocs jocs a l’NHL ja es col·loca com el segon millor puntuador de la generació 2022. Poitras està actualment igualat amb Logan Cooley (Pick #2 – Arizona) i darrere de Juraj Slafkovský (Pick #1 – Montreal) en punts totals de les seves carreres a l’NHL.

Encara és molt aviat, però a Matthew Poitras els Boston Bruins semblen haver trobat una altra joia oculta dels Drafts

Hi ha equips que a l’NHL són especials i per jugar-hi els jugadors deuen tenir una espurna especial que faci que la plantilla i els fans ho adoptin. En el cas de Poitras aquest “ADN Bruin” indubtablement està en ell.

De moment Poitras haurà de passar la marca de 9 partits a l’NHL per guanyar-se el seu lloc permanent a l’equip i no ser tornat a enviar a l’OHL, però de seguir pel camí actual les seves possibilitats de romandre a l’equip són molt altes.

Et pot interessar…

Click to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

More in Prospectes