Connect with us

Qui som? / ¿Quiénes somos?

NHLmania.com és una web dedicada exclusivament a la difusió de contingut relacionat majoritàriament amb l’NHL i el món que l’envolta, tant en català com en castellà. La pàgina ha estat creada per Isi Roquer, autor de contingut sobre l’NHL durant els darrers 12 anys, aportant la seva experiència en la nova web.

A més, també participen a la web altres noms relacionats en diferents àmbits de difusió (xarxes socials, podcasts, comentaristes d’hoquei gel, programes de televisió,…) sobre l’NHL, serien els casos de: Eric Blanch, Iván Ortiz, Victor Olmos, Marc Ferran, Inés Álamo, Alfons Mills i David Santamaría. Complementant-se entre tots, aportant cadascun la seva visió i característiques pròpies de l’hoquei gel per donar una gran varietat d’articles a la web.

————————————————————————————————

NHLmania.com es una web dedicada exclusivamente a la difusión de contenido relacionado mayoritariamente con la NHL y el mundo que lo rodea, tanto en español como en catalán. La pagina ha estado creada por Isi Roquer, autor de contenido sobre la NHL durante los últimos 12 años, aportando su experiencia en la nueva web.

Además, también participan en la web otros nombres relacionados con diferentes ámbitos de difusión (redes sociales, podcasts, comentaristas de hockey, programas de televisión,…) sobre la NHL, serían los casos de: Eric Blanch, Iván Ortiz, Victor Olmos, Marc Ferran, Inés Álamo, Alfons Mills y David Santamaría. Complementándose entre todos, aportando cada uno su visión y características propias del hockey para dar una gran variedad de artículos en la web.

US newsroom 1955