Connect with us

Multimèdia

L’hoquei gel al cinema: Ducks 3

Tercera i última part d’aquesta trilogia de Disney (1996) per a tota la família amb l’equip dels ‘Ànecs’ i les seves aventures al gel. En aquesta darrera cinta part de l’equip rep una beca per estudiar i jugar a l’hoquei gel a l’escola d’Elden Hall on va estudiar Gordon Bombay.

En aquesta ocasió, l’entrenador encarregat de portar els ànecs al capdamunt ja no és Bombay sinó l’entrenador Orion que canviarà completament la manera de jugar dels Ducks, acte que no agradarà a alguns membres de l’equip entre ells a Charlie Conway, líder de l’equip. Les noves normes inclouen estudiar i treure bones notes i, sobretot, no enfrontar-se al primer equip universitari, els veterans de l’escola fins al partit universitari filial.

L’entrenador encarregat de portar els ‘ànecs’ ja no serà Bombay

La trama d’aquesta tercera entrega es basa en els enfrontaments entre els nois de Gordon i els jugadors veterans. Des de tota mena de bromes fins a un partit d’amagat on els ànecs són humiliats. A l’equip hi haurà canvis a l’hora de jugar i Orion, els ensenyarà un joc més defensiu i eliminarà el mallot original dels Ducks. Durant la pel·lícula alguns membres no contents amb la nova manera de jugar, decideixen “abandonar” el vaixell encara que només per uns moments.

Quan tot sembla anar malament la mort de Hans l’“avi” adoptiu i mentor de l’equip, portarà de tornada a Gordon Bombay per posar una mica d’ordre a Charlie i mostrar-li la història de perquè va abandonar l’hoquei gel professional, la humilitat que el nou entrenador té i pot ensenyar a tothom.

Els Ducks a Elden Hall. Foto: https://www.justwatch.com/

Res no sembla millorar, l’escola d’Elden Hall proposa cancel·lar les beques dels nois de Bombay però aquest apareix per fer canviar d’idea la junta. La resta de la trama final es decideix al partit final dels Ducks amb els jugadors veterans on tornaran a vestir el jersey amb la insígnia de l’ànec. Bombay aconseguirà tornar a Portman per ajuntar de nou els germans Bush. En aquesta trama final, cal destacar l’aparició de Paul Kariya, el jugador insígnia dels Mighty Ducks.

Et pot interessar…

More in Multimèdia