Connect with us

Multimèdia

All or nothing: Toronto Maple Leafs, l’NHL es despulla o almenys ho intenta

El documental de Prime Video va arribar a la seva versió estatal poc després de la seva sortida a l’Amèrica del Nord, va oferir una visió realment profunda de la franquícia?

All or nothing (Tot o res) va seguir la temporada dels Toronto Maple Leafs, una franquícia de documentals esportius de Prime Video que va començar desvetllant els secrets de vestidors de la NFL i després ha explorat altres esports com el futbol o el rugbi i finalment també l’NHL.

Un pas més dins de l’estratègia que marca el mandat com a comissionat de la lliga de Gary Bettman de vendre el producte esportiu que ofereix l’NHL i augmentar la popularitat de la competició no només a l’Amèrica del Nord, sinó a nivell global.

Venent el producte NHL, una de les estratègies de Gary Bettman per ajudar a créixer la lliga

I cal dir que sense cap dubte, aquesta sèrie és interessant per als que ja eren seguidors de l’NHL, ja que mostra interioritats dels jugadors o del vestuari, que de corrent estan vedats en la cobertura habitual per part de la premsa i mitjans especialitzats, però deixa orfes molts d’aquells aficionats de respostes respecte a preguntes que es van plantejar sobretot després de la trista eliminació en primera ronda davant dels eterns rivals, Montreal Canadiens.

Imagen: primevideo.com
El vestuari dels Leafs | primevideo.com

L’esquer per a aquells espectadors no aficionats a l’hoquei gel que es trobin el documental navegant pel catàleg de Prime Video, és en primer lloc l’equip elegit, els Toronto Maple Leafs, un Original six i un equip que d’una manera o altra, el seu nom i logo han estat vistos per la seva fama i vistositat per persones alienes a l’hoquei i l’NHL.

Uns ingredients, que juntament amb l’exercici de la temporada, semblaven molt adequats per oferir-nos un producte que pogués satisfer les expectatives de tota mena de públic, però que almenys per als aficionats a l’hoquei gel sembla haver-se quedat una mica curt.

Part promocional del documental | Prime Video

I és que per una banda, està molt bé el fet de mostrar la faceta personal dels jugadors, de veure que els atletes professionals estan sotmesos a diferents pressions al vestidor i a la seva vida diària, però es queda una mica curt a mostrar la química de vestuari donant només pinzellades o esbossos de les interioritats del club.

Tot i així vam poder veure coses interessants com quan es talla Jimmy Vesey i és reclamat per Vancouver, o pinzellades de la negociació durant el tancament de mercat que va portar Nick Foligno als Leafs des de Columbus Blue Jackets, uns fets dels quals els aliens a la lliga no podem ser testimonis.

El documental acaba amb el vestidor de Toronto trencat després de perdre l’eliminatòria de primera ronda davant dels Habs en el setè partit a casa seva. Queden ganes de veure el dia següent, les paraules al buidatge de taquilles, en definitiva un final menys abrupte.

Toronto va quedar fora dels playoffs a mans de Montreal | NBC

Penetrar un vestuari que és un recinte sagrat per als qui el poblen és un objectiu difícil, més encara en un equip sotmès a una gran pressió com el dels Maple Leafs. Una temporada reduïda i encara marcada pel COVID, tampoc ajudaven, per això, més que buscar mancances, el millor és gaudir de l’oportunitat de poder mirar per aquesta finestra i desitjar que a futur, aquesta col·laboració entre l’NHL i Prime Video tingui una continuïtat.

Et pot interessar…

Click to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

More in Multimèdia