Connect with us

Multimèdia

L’hoquei gel al cinema: Ducks 2

Segona part de la saga de Disney que s’estrena (1994) un any després que els Mighty Ducks naixessin a Anaheim per ser un equip oficial de l’NHL. En aquesta segona entrega, Gordon Bombay torna a casa després de la seva petita carrera com a jugador d’hoquei gel amb els Waves després de lesionar-se de gravetat en un genoll just quan tenia possibilitats d’anar a les grans lligues. A la tornada, Bombay rep l’oferta de dirigir a la Selecció juvenil dels EUA als Jocs Juvenils de la Concòrdia que es disputaran a Los Angeles on s’enfrontaran a diverses seleccions del món.

A Ducks 2 (com es va conèixer el títol en anglès), l’entrenador haurà d’aconseguir que els vells ànecs i els nous jugadors aconsegueixin ser un equip i deixin de banda les individualitats

Per a aquesta ocasió, la part important dels Ànecs que van aconseguir el campionat local d’hoquei, hauran de formar equip amb una selecció de les millors promeses juvenils del país. Des d’un jugador que no sap frenar (Luís Mendoza) passant per la portera Julie, més coneguda com La Gata Gaffney i fins al Germà de Fulton, Dean Portman que es convertiria en el nou guarda espatlles de l’equip.

En aquest nou lliurament, l’entrenador haurà d’aconseguir que els vells ànecs i els nous jugadors aconsegueixin ser un equip i deixar de banda els seus individuals. Per això també comptarà amb la presència de Michele MacKay (Kathryn Erbe) una tutora per fer classes acadèmiques als jugadors mentre duren els Jocs de la Concòrdia. A més, l’arribada d’un patrocinador important farà que Gordon assaboreixi l’“èxit” fora del gel pel que fa a esdeveniments publicitaris. Publicitat, esdeveniments amb estrelles, futurs negocis. En aquesta edició apareixen diversos esportistes d’elit des dels exjugadors de l’NHL Chris Chelios, Luc Robitaille i Cam Neely passant per l’exjugador dels Lakers Kareem Abdul-Jabbar o la patinadora Olímpica Kristi Yamaguchi i l’exsaltador Greg Louganis. També farà acte de presència Wayne Gretzky. Tot aquest èxit farà que l’entrenador Bombay es distregui de la feina amb l’equip dels EUA.

Els vells i els nous “ànecs” Foto: https://www.pinterest.e

La resta de la trama és veure si els nous nois i noies de Gordon Bombay aconsegueixen el triomf en aquesta nova aventura. Un dels màxims rivals serà la selecció d’Islàndia. Com a dades curioses d’aquesta segona entrega, veurem aparèixer el famós uniforme dels Mighty Ducks amb el jersey blanc i el logotip de l’ànec al centre que va estrenar la franquícia el seu primer any a l’NHL. També veurem l’Honda Center, l’estadi dels Anaheim Ducks a la ciutat d’Anaheim. Sens dubte una altra pel·lícula per gaudir en família.

Et pot interessar…

More in Multimèdia