Connect with us

Actualitat

Acord de col·laboració entre NHLmania i Fanatics

La coneguda marca de marxandatge permetrà comprar els seus productes a través de la web d’NHLmania.

Des que NHLmania.com entrés en funcionament cap a mitjans del 2021 hem intentat millorar el producte ofert a través de la pàgina web, tant a nivell de contingut escrit com visual, també millorant el nostre humil catàleg extern de productes relacionats amb l’NHL.

La web mai ha deixat de fer passos endavant i ara toca presentar-ne un de nou que realment afegeix qualitat i categoria a tot allò relacionat amb la compra d’articles NHL a través d’NHLmania. Així, sense més preàmbuls, toca anunciar oficialment que a partir de ja mateix es poden adquirir tota mena de productes de la coneguda marca Fanatics en diferents enllaços distribuïts per la pàgina, tant a la portada (Botiga) com dins dels mateixos articles, encara que aquests no veuran afectada la seva lectura a causa dels enllaços a Fanatics totalment inclusius amb els textos en qüestió.

L’acord ha de permetre assegurar el futur d’NHLmania a més d’afegir un altre servei de qualitat a la pàgina web

Aquest acord beneficia les dues parts, a Fanatics per l’obertura d’un nou portal on adquirir els seus productes oficials de l’NHL entre el mercat catalanoparlant (i hispà) i NHLmania per la possibilitat de millorar la seva “Botiga” externa a més d’obtenir un petit percentatge de cada venda realitzada a través dels seus links, assegurant-se així la viabilitat econòmica de la web de cara a un durador i pròsper futur.

Fanatics amb l’NHL | Sportico

Aquests enllaços, mitjançant un senzill clic sobre una imatge similar a la de sota la qual servirà d’exemple, us enviarà directament a la botiga de Fanatics a la qual estan a la venda una gran quantitat de productes NHL de totes les franquícies actuals. L’acord abans esmentat també ens permetrà oferir-vos de tant en tant descomptes en forma de codis/promocions propis d’NHLmania.


Els millors productes oficials de l’NHL by Fanatics a tan sols un clic de distància.


Amb la vostra col·laboració, si ho desitgeu, comprant els diferents articles de la marca Fanatics a través dels nostres enllaços ens ajudareu a mantenir i millorar la web d’NHLmania. En definitiva, si alguna vegada us ve de gust de comprar productes Fanatics recordeu que si ho feu amb els nostres links sortirem guanyant les dues parts.

I com sempre agrair-vos la confiança que ens mostreu en llegir els nostres articles, reforçant la nostra perseverança en portar-vos els millors textos que puguem redactar.

Et pot interessar…

Click to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

More in Actualitat