Connect with us

Multimèdia

L’Hoquei gel a la pantalla: Zero Chill

De vegades ressenye coses que jo sé que són roïnes, però que m’agraden o crec que poden ser entretingudes en determinades circumstàncies o, almenys, que aporten alguna cosa. No és el cas de la ressenya de hui, comencem a cartes vistes: aquesta sèrie es roïna amb ganes. Us preguntareu llavors perquè l’he vista. Doncs perquè és d’hoquei, clar. I per què faig una ressenya? Per vosaltres, per què no feu la mateixa errada que jo i no perdeu el temps.

Hui us porte Zero Chill (Somnis sobre gel), una sèrie britànica de Netflix de 2021 creada per Kristie Falkous i John Regier. Parla d’una família que se’n va de Canadà al Regne Unit perquè al fill, Mac, un prodigi de l’hoquei, li ofereixen jugar-hi en un prestigiós equip. L’altra filla, Kayla, es patinadora de gel i no li agrada gens ni mica la mudança, perquè ha hagut de deixar la parella de patinatge, Jacob, a Toronto i ja no poden entrenar junts.

La sèrie segueix la vida dels bessons, els problemes amb els seus respectius esports (Mac no s’adapta al neu equip y Kayla no troba parella), els drames familiars i les seus vides amoroses. A més a més, hi ha altres subtrames, com la història de l’Ava, una patinadora que vol ser goalie, i de la Sky, que va deixar el patinatge a causa d’una malaltia, entre altres.

Per què deixaria cap prodigi de l’hoquei gel canadenc per jugar el Regne Unit? No ho sabem, perquè la sèrie no ho explica.

Podeu veure que encara la premissa no té molt de sentit. ¿Per què deixaria cap prodigi de l’hoquei Canadà per jugar el Regne Unit? No ho sabem, perquè la sèrie no ho explica. Bé, Sheffield té una bona fama en esports de gel, però MÉS QUE TORONTO?

I alguna cosa bona?

Fotograma de la sèrie, en què podem veure el contrast entre els dos germans.

Finalment, és una comèdia adolescent i no una de les bones, però te alguns punts positius també. Per exemple, les escenes dels esports estan molt ben gravades. Tant les de patinatge com les de l’hoquei son precioses. Sembla que van trobar específicament actors que ja sabien una mica de patinatge i van entrenar durant setmanes. També, la sèrie tracta el tema de les lligues mixtes d’hoquei i de les parelles del mateix sexe en patinatge, que no poden participar en competicions, encara que fora del circuit oficial s’hi facen coses molt interessants. Semblava que podria ser part important d’una possible segona temporada que no es va fer mai.

Us deixe el trailer, pero si de cas.

En resum, jo sols la recomane si aneu amb zero chill expectatives i dispostos a veure una cosa que no te massa sentit, però al menys et rius una mica.

Et pot interessar…

Fan de los Pittsburgh Penguins (y de las pelis malas sobre hockey).

Click to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

More in Multimèdia