Connect with us

Multimèdia

L’Hoquei gel a la pantalla: Amor sobre gel

Quan l’Isi em va recomanar Amor sobre gel, no em podia creure que la pel·lícula ni tan sols em sonés. És una pel·li nadalenca romàntica emesa a la televisió sobre patinatge i hoquei gel; és com si l’haguessin fet per a mi. Així que no he tingut alternativa: m’he agafat unes crispetes i me l’he posat a Amazon Prime.

Aquesta pel·lícula nord-americana del 2020, dirigida per John Stimpson, explica la història de Courtney Bennett (Abigail Klein), una patinadora que va haver de retirar-se per una lesió de genoll i que ara gestiona la pista de gel pública exterior de la seva ciutat. Just abans de Nadal, li cau el món als peus quan l’alcalde (Will Lyman) decideix tancar la pista, que suposa una despesa enorme per a la ciutat. A més, té l’excusa de la recent arribada de Noah Tremblay (Ryan Cooper), antic jugador dels Toronto Maple Leafs, que s’ha mudat a la ciutat amb la seva filla i ha obert una pista privada.

És la típica pel·lícula per seure un diumenge a la tarda quan fa fred fora i beure’t una xocolata calenta

Courtney s’embarca en una missió per salvar la pista de gel, amb l’ajuda inesperada de Noah i de la seva filla Grace (Meara Mahoney Gross), que al final resulten ser la clau per arribar al cor de l’alcalde. En el procés, potser, també es poden fer un lloc en el de Courtney.

La portada de la película. Aparece una pareja a punto de besarse, con patines y un paisaje nevado de fondo.
Abigail Klein i Ryan Cooper durant el rodatge

Bon resum, però t’ha agradat o no?

Aquesta pel·lícula té tot el que jo demano a una pel·lícula de romàntica nadalenca (gènere en què sóc una mica experta, encara que estigui malament que ho digui jo): una trama senzilla i que et fa sentir bé i recuperar una mica la fe en la humanitat, imatges hivernals precioses, gent feliç fent galetes i patinatge. Molt patinatge. És la típica pel·lícula per seure un diumenge a la tarda quan fa fred fora i beure’t una xocolata calenta. Jo me n’he begut dues, encara que no fes fred.

-Caldria un miracle de Nadal.

-D’acord, em posaré a treballar en un.

No canviarà la vida a ningú, no puc dir que la pel·lícula sigui «bona» (quan dic que m’agraden les pel·lis dolentes sobre hoquei gel, ho dic de debò), però compleix la seva funció perfectament i les escenes de patinatge són molt boniques. La meva única queixa és que hi ha poc hoquei, encara que el gel surti molt. Té força més patinatge, que a mi també m’agrada molt, però com a pel·li d’hoquei gel es queda curta. La podeu veure vosaltres i decidir pel vostre compte.

Us deixo el tràiler.

I, bé, signeu la meva petició (fictícia) perquè els productors de pel·lícules romàntiques de baix pressupost facin més pelis d’hoquei gel. Poden fins i tot contractar Celeste Desjardins, la xicota de Leon Draisaitl i actriu d’aquest tipus de pel·lis, per donar més realisme a l’assumpte.

Et pot interessar…

Fan de los Pittsburgh Penguins (y de las pelis malas sobre hockey).

Click to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

More in Multimèdia