Connect with us

Opinió

NHLmania, any III

Aquest tercer any ha significat un nou augment en quant a visitants únics que accedeixen a la web diàriament i l’acord de col·laboració amb la firma Fanatics per a la venda dels seus productes a través d’NHLmania.

Fa 36 mesos exactes, el juny de 2021, per fi veia la llum un projecte que es venia coent a foc lent (la major part del temps dins del cap) des de feia mesos, segurament anys, atès que el poder disposar d’una web 100% dedicada a la seva immensa majoria a l’NHL i a l’hoquei gel en general en català (i castellà) sempre havia estat un somni personal. Així naixia NHLmania.

L’experiència de portar anys escrivint a diferents webs hockystíques va ajudar a veure clarament el camí a traçar, buscant aportar un producte nou i de qualitat, que la gent entrés pel seu contingut exclusiu i ben treballat. La idea estava clara, després vindrien els aspectes tècnics que també s’anirien resolent de forma satisfactòria, no sense gaires mals de cap, però resolts al capdavall. Amb tot llest i un munt de papallones a l’estómac arribava el dia de presentar la web en societat (encara que ja estigués activa en la seva creació però sense donar-se a conèixer pels curiosos), la resposta de la gent seria molt positiva, apuntalant una mica més els ja de per si forts fonaments.

Immensos col·laboradors

Presentada i amb contingut limitat, prou perquè tot comencés a rodar, venia una nova tasca, segurament de les més capitals per atraure el públic general i mostrar les credencials per on transcorreria el futur de la web: buscar col·laboradors implicats que visquessin la mateixa passió que jo per l’hoquei gel a més de tenir una afició natural (diferents a les meves) per altres aspectes del joc i la lliga.

La passió per l’hoquei gel és la nostra gran base i font d’inspiració per trobar els millors temes per escriure

Així, a poc a poc però sense pausa, el grup humà de redactors aniria creixent i dotarien de grans publicacions a NHLmania, cadascun aportant la seva visió. Cosa que sens dubte és el que dóna la vida a la web.

Construint una marca

Aquest tercer aniversari suposa la consolidació del projecte (un 30% més de visitants únics diaris respecte ara fa un any), el qual porta una marca (un estil), aquesta a més d’estar representada mitjançant la pròpia web també té la seva cara visible en el nom i logotip. La tasca de cercar la imatge adequada per acompanyar el projecte no va ser senzilla, acabant la recerca tot just quan es celebrava un any (primer aniversari) en funcionament després de passar per diferents fases d’actualització de l’emblema.

Encara que primer seria el nom triat, aquest havia de pivotar sobre la paraula ‘hockey’ o ‘NHL’, finalment recauria sobre la millor lliga del món. La crossa ‘mania’ s’inspirava en diversos programes i/o canals de televisió de finals dels anys 90 i principis dels 2000. Basquetmania, Sportmania, Wrestlemania, Hulkamania,…així naixia una nova forma per definir la passió per l’NHL i això era el que la web volia (i vol) transmetre.

Si algunes persones han inclòs NHLmania a les pestanyes habituals del seu navegador, vol dir que estem en el camí correcte a més d’un autèntic honor

Amb el nom llest, el logotip era el següent a entrar en escena, després de diverses idees (on diverses persones van aportar el seu granet de sorra), començant amb una en un paper dibuixat a mà, s’aniria modificant per acabar arribant al presentat recentment, del qual aquí a baix teniu l’explicació pertinent del perquè és així.

Sense més dilatació, espero (i segur que també parlo en nom dels altres membres de l’staff) que la web hagi ajudat a una millor i major cobertura (juntament amb altres excel·lents webs, canals i comptes) en català i castellà de l’NHL, fent créixer la comunitat entorn aquesta preciosa lliga i esport. Per la nostra part seguirem oferint-vos articles d’opinió, històrics, sobre prospectes, entrevistes, actualitat, logos, lligues menors,…una llarga infinitat de temes per acompanyar el dia a dia.

I recordeu, també podeu comprar els millors productes NHL de la marca Fanatics a través dels nostres enllaços presents a tots els articles que presentem diàriament. En aquests links trobareu descomptes de la pròpia web de Fanatics a més d’ajudar-nos a consolidar la pàgina.

¡Ara, a pel quart aniversari!

Et pot interessar…

Click to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

More in Opinió