Connect with us

Uniformes i logos

Logos principals de l’NHL: Minnesota Wild

Els logos de l’NHL han estat sempre font d’admiració per la seva exposició visiblement gran en comparació amb altres franquícies esportives pertanyents a la resta de les grans lligues nord-americanes (NFL, MLB i NBA), les quals moltes tenen el logotip relegat a una posició molt menys visible dins del seu uniforme; no així en les seves respectives pistes o camps.

Segurament el logotip respectiu de cada equip és el senyal d’identitat més important de les diferents franquícies, en la majoria dels casos, dissenys molt estudiats per a representar diversos elements de la ciutat o zones d’influència. A més de representar el conjunt en qüestió, el logo ja de per si mateix és el cap visible de la marca, sent reconeixible per gran part dels fans esportius simplement amb el seu visionat.

Minnesota només ha tingut dos logos principals des de la seva entrada a la lliga l’any 2000

Des de NHLmania.com anirem publicant regularment una sèrie d’articles en els quals es repassaran tots els logos principals que han tingut cadascuna de les franquícies de la lliga. En aquesta ocasió seran els Minnesota Wild, la franquícia del nord dels EUA és una de les que compta amb una afició més fidel i entesa dins de l’hoquei gel nord-americà, els que ocuparan el gruix de l’article.

Com a franquícia relativament nova, el seu èxit esportiu encara no ha arribat, si bé és veritat que ha aconseguit avançar algunes rondes durant la postemporada, mai no s’ha classificat per a la gran final de la Stanley cup. Tot i així, com a hereva moral dels North Stars, la seva història relacionada amb l’NHL ve de molt més lluny que l’any 2000.

  • 2000 – 2013

El logotip de Minnesota mostrava una silueta d’animal indescriptible, agafant diverses similituds de diversos d’ells però sense precisar de quin es tractava. El color verd dominava el fons de l’emblema, representant les pastures i els innombrables boscos de l’estat, un riu escenificant la boca oberta juntament amb un cel vermell amb el sol (a manera d’ull) cap al tard, deixant entreveure la posta del mateix i creant una sensació d’agressivitat a l’escut. Tot plegat d’un vorejat gris/blanc i coronat amb el nom de la franquícia.

  • 2013 – actualitat

Després de més d’una dècada en competició, els Wild decidirien que era el moment de modificar el logotip, encara que fos d’una manera lleu. Els colors variarien lleugerament la seva intensitat, aquest canvi juntament amb la supressió del nom de la franquícia i la major amplitud general del logo serien les úniques i més importants modificacions. Des de la gerència de l’equip són partidaris de mantenir un aspecte sense gaires alts i baixos en el disseny de l’escut, donant una sensació d’estabilitat de cara a la marca.

Et pot interessar…

Click to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

More in Uniformes i logos