Connect with us

Uniformes i logos

Logos principals de l’NHL: Seattle Kraken

Els logos de l’NHL han estat sempre font d’admiració per la seva exposició visiblement gran en comparació amb altres franquícies esportives pertanyents a la resta de les grans lligues nord-americanes (NFL, MLB i NBA), les quals moltes tenen el logotip relegat a una posició molt menys visible dins del seu uniforme; no així en les seves respectives pistes o camps.

Segurament el logotip respectiu de cada equip és el senyal d’identitat més important de les diferents franquícies, en la majoria dels casos, dissenys molt estudiats per a representar diversos elements de la ciutat o zones d’influència. A més de representar el conjunt en qüestió, el logo ja de per si mateix és el cap visible de la marca, sent reconeixible per gran part dels fans esportius simplement amb el seu visionat.

Amb dues temporades al darrere, Seattle ja ha tingut dos logos incloent un inicial preliminar

Des de NHLmania.com anirem publicant regularment una sèrie d’articles en els quals es repassaran tots els logos principals que han tingut cadascuna de les franquícies de la lliga. En aquesta ocasió seran els Seattle Kraken, l’equip nº32 de la lliga, els que ocuparan el gruix de l’article.

La ciutat de Seattle va ser la primera nord-americana a emportar-se la copa Stanley a mans dels Metropolitans, un segle més tard el Kraken agafaria el relleu i començaria a competir a l’NHL. Després d’uns anys en què els rumors s’anirien intensificant, finalment la lliga decidiria expandir-se fins a les 32 franquícies i ocuparia una zona del mapa dels Estats Units que encara no cobria: el nord-oest.

  • 2018 – 2020

Quan l’NHL va apostar oficialment per Seattle com la nova ciutat on s’expandiria, la franquícia de l’estat de Washington presentaria un logotip preliminar fins que s’escollís de manera definitiva l’oficial. Aquest consistia simplement en la paraula ‘Seattle’ de color vermell amb el fons blanc, destacant en majúscula la lletra ‘S’.

  • 2020 – actualitat

Després d’uns mesos d’insistents rumors sobre quin seria el nom i l’emblema de Seattle, aquests es donarien a conèixer. El primer logotip oficial representava una ‘S’ de Seattle però encarnant la criatura mitològica coneguda com el Kraken, de color blau turquesa (reseguida de negre) amb alguns lleugers ombrejats. Tentacles, ones i un gran ull vermell completaven l’aspecte del logo el qual era ràpidament acceptat entre la parròquia local.

Et pot interessar…

More in Uniformes i logos