Connect with us

Uniformes i logos

L’Aparador: els jerseys de Columbus Blue Jackets

Complet repàs visual de tots els dissenys que ha vestit la franquícia d’Ohio al llarg de la història.

Un dels símbols més destacats d’una franquícia són els jerseys juntament amb el logotip, en aquesta ocasió centrarem la mirada a les diferents samarretes utilitzades al llarg de la història per cadascuna de les 32 franquícies de l’NHL.

Amb poc més de dues dècades d’història, els d’Ohio han aconseguit que la seva marca i els seus colors siguin reconeguts fàcilment pels fans de l’hoquei gel, seguint el mateix patró principal en molts dels seus dissenys.

Els Jackets han presentat un total de 10 dissenys al seu gairebé quart de segle d’existència, però mai desviant-se de la idea original

Des dels seus inicis, Columbus va vestir amb els colors de la bandera d’Ohio i/o nord-americà, els habituals blau, vermell i blanc.

  • Local 2000 – 2007

El primer disseny utilitzat pels Blue Jackets un cop entrats a l’NHL, durant els seus poc més de 7 anys de “vida”, patiria un canvi de logo secundari a les espatlles.

  • Visitant 2000 – 2007

Versió fosca del disseny original, el qual era completament dominat pel blau fosc en clar honor al sobrenom de la franquícia. També patiria un canvi de logo secundari a les espatlles amb el pas dels anys.

  • Alternativa 2003 – 2007

Primera equipació alternativa presentada pel conjunt d’Ohio, el color negre era introduït a les mànigues i un nou logo secundari (actual primer) dominava el pit d’aquest jersey.

  • Local 2010 – 2017

Amb l’arribada de Reebok, els Jackets aprofitarien per canviar completament els seus dissenys habituals, en aquest cas el “nou local” es basaria en l’anterior tercer jersey amb alguns canvis lleugers.


Els millors productes dels Blue Jackets by Fanatics a només un clic de distància.


  • Visitant 2010 – 2017

Samarreta Reebok dels Jackets en la seva versió blanca.

  • Alternativa 2015 – 2017 / 2018 – actualitat

Segona equipació alternativa a la història dels Jackets, molt nova i distant respecte als dissenys habituals de la franquícia. El blau clar seria introduït per primera vegada.

  • Local 2017 – actualitat

Versió Adidas de la samarreta local però canviant el logo secundari (l’utilitzat al jersey alternatiu) a les espatlles.

  • Visitant 2017 – actualitat

Samarreta Adidas de Columbus en la versió blanca.

  • Reverse Retro 2021

El primer jersey de la franquícia però canviant de lloc el color blau fosc pel vermell.

  • Reverse Retro 2023

El jersey alternatiu original de la franquícia en negre i substituint el color vermell pel blau clar utilitzat a la tercera samarreta actual.

Els Jackets mai han deixat enrere el seu característic blau marí/fosc, estant present a la gran majoria dels seus jerseys.

Et pot interessar…

Click to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

More in Uniformes i logos