Connect with us

Multimèdia

L’hoquei gel al cinema: Slap Shot 3, The junior league

Arriben les vacances de setmana santa i el que escriu va camí d’Astúries per estar 8 dies pujant i baixant ports amb bicicleta de carretera i com a “bon periodista” que és un i sempre buscant informació fiable a l’hora d’escriure, doncs en el transport que em porta al nord de l’estat se m’ha acudit llogar aquesta ‘joia’ i veure-la de camí al meu destí. I el personal es preguntarà, per què has llogat l’última part d’una trilogia la primera de les quals va ser un èxit i la segona per oblidar? fàcil, si apareix Leslie Nielsen cal donar-hi una oportunitat.

La presència dels germans Hanson, Leslie Nielsen i Mark Messier, destaquen per sobre de tot en aquest film

En aquest final de la trilogia, tenim un grup de nens orfes que “juguen” a l’hoquei gel, una noia que juga a la lliga femenina de Charlestown, una pista de gel llar dels Chiefs que està per a l’arrossegament. L’equip principal de la ciutat dirigit, per una agent immobiliària, que vol fer de la ciutat un lloc millor creant un club de golf i social i per això haurà d’eliminar part de la història de la ciutat i la llar de nens orfes Newman de la ciutat; juntament amb un alcalde (Leslie Nielsen) que vol protegir aquesta història. Ah! i se m’oblidava, als germans Hanson que s’han passat al costat Zen i espiritual de la vida.

Els Germans Hanson amb els seus nous deixebles. Foto: https://elfinalde.com

La trama d’aquesta pel·lícula intenta salvar la història de la ciutat i per això l’equip de l’orfenat decideix acudir als germans Hanson, que al principi no volen tornar a l’hoquei violent d’anys enrere però és clar, són els germans Hanson i la vida Zen no és per a ells i decideixen ajudar l’orfenat Newman a executar un hoquei gel més agressiu amb l’ajuda dels seus fills.

La resta de la pel·lícula us ho deixem a la vostra elecció per si volen perdre una hora i mitja de vida a veure-la. Una mica destacable d’aquest film és la presència de Mark Messier al partit final, que ja posats a celebrar de forma extravagants algunes de les seves Stanley Cup guanyades, podria haver exhibit el trofeu en aquesta pel·lícula.

Et pot interessar…

More in Multimèdia