Connect with us

Multimèdia

L’hoquei gel al cinema: Slap Shot 2, breaking the ice

Seguim amb les aventures dels Chiefs, els germans Hanson i l’hoquei sobre gel. Mentre que la pel·lícula original (Slap Shot) amb Paul Newman va ser considerada una pel·lícula de culte esportiva, aquesta cinta ni tan sols va passar pels cinemes i va anar directament a la TV com si es tractés d’una pel·lícula d’Antena 3 un diumenge a la tarda. I pensant-ho bé, és ideal per a una tarda de diumenge on perdre el temps.

En aquesta ocasió i 25 anys després de l’equip de Newman, els Chiefs són un desastre absolut que tenen com a entrenador jugador Sean Linden (Stephen Baldwin), un exjugador de l’NHL que s’ha passat els darrers anys apostant en esdeveniments esportius i amb una imatge una mica danyada. Després d’una temporada desastrosa, l’equip és venut a una mena de xou televisiu en què els Chiefs, que de primeres es traslladen a Nebraska, hauran de perdre partits davant els Omaha IceBreakers amb un guió establert per poder portar l’hoquei sobre gel a les famílies i que vegin que no és un esport violent.

L’empresa amb els drets dels Chiefs, Better America i dirigida per Richmond Claremon (William Gary Busey), decideix canviar el nom a l’equip i anomenar-lo els “Súper Chiefs”, posar una nova entrenadora al comandament i canviar totalment l’estil de joc de l’equip i convertir-lo en una mena de sac Sparring amb patins.

Els germans Hanson amb “El nou Jersey” dels Chiefs: https://playmax.mx/

Però és clar, com diem als germans Hanson que no poden ser violents ni agressius al gel? És com demanar a una pel·lícula d’Antena 3 un diumenge a la tarda que sigui de qualitat, no es pot, i en el primer partit d’exhibició els germans acaben amb una baralla contra jugadors d’Omaha els quals no ‘caminen molt fins’ a aquest tipus de joc. Tot seguit els germans són expulsats i a Sean Linden se li encomana la tasca de convèncer la resta de l’equip que s’han d’adaptar a un guió i perdre els partits en aquest nou xou sobre gel si volen guanyar més diners.

Després d’una temporada horrorosa, l’equip és venut a una mena de xou televisiu en què els Chiefs hauran de perdre partits davant els Omaha IceBreakers

La resta de la trama és la part més interessant de la pel·lícula ja que entra en joc els valors i la integritat per l’esport de l’hoquei sobre gel i veurem si prevalen més els diners o l’esport. Com ja hem esmentat, aquesta pel·lícula va passar directament a la TV i és la penúltima part d’aquesta trilogia i si, hi ha una tercera part de “Slap Shot”.

Et pot interessar…

More in Multimèdia