Connect with us

Actualitat

Des de la Badia: entrenadors amb la ‘patata calenta’

Portem uns 45 partits de la temporada més o menys i arribats a gener comença a acostar-se l’època en què equips que hagin començat malament s’han de moure a la banqueta per poder rectificar la temporada, avui analitzarem aquells entrenadors que s’estan jugant el lloc en els propers dies. Cal tenir en compte que hi ha un grup d’equips que disputen la loteria per Connor Bedard i és possible que no hi hagi interès a acomiadar aquests entrenadors… casos com el de Dallas Eakins, Luke Richardson o André Tourigny.

Brad Larsen – Columbus Blue Jackets

Els Blue Jackets van tenir una agència lliure molt ambiciosa signant Johnny Gaudreau i sense perdre cap peça important a part d’Oliver Bjkorstrand, traspassat als Seattle Kraken.

Ara mateix els de Columbus estan situats entre els 5 pitjors equips de l’NHL i donant molt males sensacions a nivell de joc com de resultats. A més han patit moltes lesions i sembla que el destí els ofereix una temporada al pou. Tot i així, Brad és un entrenador que en cap moment ha fet sensació de tenir un pla de joc clar i eficaç i tampoc ha gestionat gaire bé els joves jugadors de què disposa. Sembla una opció força clara a no acabar la temporada a la banqueta.

D. J. Smith – Ottawa Senators

Porta des del 2019 a la banqueta dels Sens però després d’una off-season molt ambiciosa per part d’Ottawa el conjunt canadenc és una de les decepcions més grans de la temporada. I a algú s’ha d’assenyalar pels resultats dolents d’un equip que hauria d’estar més amunt, especialment per nivell individual dels seus jugadors. Fa uns mesos va sortir el GM d’Ottawa (Pierre Dorion) a donar suport a l’entrenador… a dia d’avui segueix estant entre els 7-8 pitjors equips de la lliga i un servidor creu que és un dels 3 candidats més clars a ser acomiadat les properes setmanes.

Craig Berube – St. Louis Blues

El cas de Berube és més complicat perquè el canadenc ha demostrat ser un excel·lent entrenador guanyant la Stanley Cup amb els Blues en la seva primera temporada i sent un equip duríssim de rosegar des de llavors. Però ja sabem com són les coses en un negoci tan important com l’NHL i és que poc es perdona. La gran decepció de la temporada ara mateix, no creiem que tingui gaire temps per rectificar el rumb de l’equip. Si en poques setmanes segueix igual hi haurà una vacant llaminera per a aquells que ara són a l’atur.

Bruce Boudreau – Vancouver Canucks

La història de sempre amb els Canucks. Nou entrenador, sembla que l’equip remunta, arriba la nova temporada i una altra vegada estancats a la mediocritat. I ja porten uns quants anys. És un bon any perquè l’equip faci una temporada lamentable i hi ha diversos jugadors que ja estan rumorejats per sortir i suposem que l’entrenador també sortirà. Tank for Bedard.

I vosaltres, qui creieu que serà el proper entrenador en ser acomiadat?

  • Bruce Boudreau (Canucks) (0%, 0 Votes)
  • Brad Larsen (Blue Jackets) (0%, 0 Votes)
  • Craig Berube (Blues) (0%, 0 Votes)
  • D.J. Smith (Senators) (0%, 0 Votes)
  • Un altre (0%, 0 Votes)

Total Voters: 0

Cargando ... Cargando ...

Et pot interessar…

Click to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

More in Actualitat