Connect with us

Actualitat

De companys de classe a campions de l’NHL i NBA

Curiosa història d’amistat entre Matthew Tkachuk, estrella dels Panthers, i Jayson Tatum, figura dels Celtics.

Si sou com jo que treballo en un ambient força tancat pel que fa al tema professional es bastant normal que quan conec algú que també treballa en això, possiblement no ens coneguem però almenys tenim una o dues persones en comú. No falla.

Per això a mi no m’agrada dir tant la dita que el món és un mocador perquè crec que va molt lligat als ambients en què et mous més que la realitat de si coneixes algú, coneixereu algú els dos.

Matthew Tkachuk i Jayson Tatum van coincidir a l’institut quan tots dos vivien a la ciutat de St. Louis

Possiblement és el que els passi a Matthew Tkachuk i Jayson Tatum ara que tots dos van jugar (i guanyar a posteriori) les finals dels seus respectius esports, Tkachuk de l’NHL i Tatum de la NBA, es coneguin perquè al final els joves que tens opcions importants de ser jugadors professionals, es mouen als mateixos ambients i més si creixes a la mateixa ciutat.

Obviant com és de dura l’adolescència i trobar el teu estil per a tots, el jugador dels Panthers i el dels Celtics van coincidir a l’institut quan tots dos vivien a la ciutat de St. Louis, Matthew en l’època que el seu pare jugava als Blues i Tatum nadiu de la ciutat. Tots dos van compartir durant tres anys classe, entre elles la de gimnàstica, cosa que va molt d’acord amb tots dos perquè han aconseguit ser grandíssims jugadors en els seus esports.

Ja Tkachuk explicava a l’All-Stars del 2024 quan li preguntaven per això, que Tatum des de petit deia que arribaria a la NBA i que per descomptat era millor que tothom quan feien les pràctiques de bàsquet.

Cal dir que tots dos, en aquelles finals que estaven jugant, van ser preguntats tant pel vídeo -que cal reconèixer-ho, és força divertit- i l’haver compartit classe durant diversos anys. Tots dos van reconèixer que estaven seguint dins del que podien els resultats i el partit que l’altre jugava.

Tots dos ja tenen aquest anell que tant volien i que segur que en algun moment dels seus tres anys a l’institut van somiar per aconseguir.

Et pot interessar…

Click to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

More in Actualitat