Connect with us

Actualitat

Actualitat Playoffs -vol.8-

Els Golden Knights a una victòria de la glòria mentre que els Panthers buscaran remuntar un 1-3 per segona vegada en aquests playoffs.

S’han jugat 4 partits i els Golden Knights tenen avantatge de 3-1 a la sèrie, estan a un partit d’aconseguir la primera Stanley Cup a la història de la franquícia.

Per la seva banda, els Panthers s’enfronten a un desavantatge de 1-3 per segona vegada aquest any. A la sèrie de primera ronda contra els Bruins perdien 3-1 després de 4 partits i van aconseguir capgirar guanyant els tres últims, incloent dues victòries com a visitants a Boston.

Vegas Golden Knights 2-0 Florida Panthers

• Joc 1: Panthers 2-5 Golden Knights
  • Joc 2: Panthers 2-7 Golden Knights
  • Joc 3: Golden Knights 2-3 Panthers (OT)

Tkachuk diu present

Quan semblava que els Panthers perdrien el tercer partit i es dirigien a un desavantatge de 0-3, quan faltaven poc més de 2 minuts, Tkachuk va aconseguir el gol de l’empat que els enviaria temps extra. El nord-americà havia estat absent durant els primers dos partits per temes d’indisciplina, sense poder estar en ritme, va sumar un gol només als dos primers jocs de la sèrie.

Moment Panthers

L’equip de Florida ens va acostumar a partits tancats amb definicions sobre els darrers minuts dels partits, però durant els dos primers jocs va existir una superioritat de part de l’equip de Las Vegas que va evitar que tinguéssim un final de partit a l’estil Panthers.

El joc 3 de la sèrie és el primer partit a arribar a temps extra en aquesta final per l’Stanley Cup i com ens tenen acostumats, els Panthers van aconseguir el gol que els donaria la primera victòria a la sèrie i que va poder ser un impuls anímic per competir més a la resta dels jocs. Verhaeghe va ser l’encarregat d’anotar el gol de la victòria per a Panthers amb tot just 4.27 minuts jugats en el temps extra.

Un altre gol de Marchessault

Marchessault va sumar el seu quart gol en aquesta final per l’Stanley Cup, va passar al joc 3.

Vegas es posa a una victòria de la glòria

Després de perdre un avantatge a dos minuts del final per després perdre el joc 3 en temps extra, els Golden Knights necessitaven donar un cop d’autoritat d’hora al joc 4 que ennuvolarà el despertar dels Panthers.

I així va ser, amb tot just un minut i 40 segons jugats en el primer període, Stephenson va donar l’avantatge als de Las Vegas.

Stephenson va marcar el seu segon gol al segon període i Karlsson va posar el 3-0. Els Panthers van intentar despertar amb gols de Montour i Barkov però no va ser suficient, en aquesta ocasió no hi va haver moment Panthers i ara enfrontaran l’eliminació.