Connect with us

Actualitat

Actualitat Playoffs -vol. 7-

Arrenca la final per l’Stanley Cup amb Vegas prenent avantatge de 2-0 després dels primers partits disputats a Nevada.

La final per l’Stanley cup ja està en disputa entre Vegas Golden Knights i Florida Panthers. S’han jugat dos partits i en tots dos enfrontaments va sortir vencedor l’equip del conegut estat de Nevada. La muralla defensiva de Florida està sent superada per l’ofensiva dels Knights i els Panthers hauran de buscar els ajustaments necessaris per evitar que aquesta sèrie se’ls en vagi de les mans.

Durant el joc 2 els aficionats dels Golden Knights cridaven que volien la copa, l’ambient i l’energia que s’està generant al voltant pot ser de campionat.

Vegas Golden Knights 2-0 Florida Panthers

  • Joc 1: Panthers 2-5 Golden Knights
  • Joc 2: Panthers 2-7 Golden Knights
DataJocPartitHora
Dijous, 8/Juny3Vegas Golden Knights @ Florida Panthers8:00 PM ET
Dissabte, 10/Juny4Vegas Golden Knights @ Florida Panthers8:00 PM ET
Dimarts, 13/Juny5*Florida Panthers @ Vegas Golden Knights*8:00 PM ET
Divendres, 16/Juny6*Vegas Golden Knights @ Florida Panthers*8:00 PM ET
Dilluns, 19/Juny7*Florida Panthers @ Vegas Golden Knights*8:00 PM ET
*De ser necessari

Adin Hill vs Porters dels Panthers

La ronda anterior vam posar Hill com una de les tres estrelles de les finals de conferència i de moment ha aconseguit mantenir aquest extraordinari pas i traduir-lo en dues victòries a la final per l’Stanley Cup.

Estadístiques jocs 1 i 2:

  • Joc 1: 33 de 35 llançaments salvats
  • Joc 2: 29 de 31 llançaments salvats

I acompanyant el seu gran joc a la porteria, Hill, ens va regalar probablement la millor salvada d’aquesta final i en un moment crucial, va evitar que els Panthers agafessin avantatge en el joc 1.

D’altra banda, la porteria de les Panthers no està sent prou sòlida com ho va ser a les dues rondes anteriors. Al primer partit Bobrovsky va permetre 4 gols, mateixa quantitat en el joc 2, abans de ser substituït per Lyon, qui va rebre 3 gols.

Al llarg dels playoffs els Golden Knights han desestabilitzat la porteria rival, van aprofitar la debilitat que tenia Edmonton a la posició, van fer que Dallas retirés Oettinger després de rebre 3 gols en 5 tirs en el joc 3 i ara fan el mateix fent que Florida faci moviments quan Bobrovsky venia tenint uns molt bons playoffs.

¿MVP en camí?

Jonathan Marchessault ha marcat 3 gols en aquesta final de Stanley Cup, té 12 gols totals en aquests playoffs i està jugant al nivell per considerar MVP en aquesta final de Stanley Cup, de moment el seu màxim competidor és el seu company d’equip i porter, Adin Hill.

Al joc 1 va empatar el partit després que els Golden Knights tinguessin un power play a favor.

En el joc 2 Marchessault va obrir el marcador per donar-li un avantatge que no perdrien els Golden Knights. Una altra vegada va ser amb un power play a favor, cosa que ha estat clau per a Vegas és trobar gols en equips especials, en tots dos partits va ser quan el joc estava tancat.

Indisciplina en els dos equips

El joc 2 de la final de l’Stanley Cup va comptar amb 148 minuts de penalitat combinats entre els dos equips el que es va convertir en la segona major quantitat en la història d’un partit de la final per l’Stanley Cup. La quantitat més alta pertany al joc 4 de la final del 1986 entre Montreal i Calgary, aquell partit va comptar amb 176 minuts de penalitat combinats.

Per la seva banda, Matthew Tkachuk s’ha convertit en el tercer jugador en la història de la final amb la major quantitat de minuts de penalitat després de dos jocs amb 26 (14 al joc 1 i 12 al joc 2).

Tkachuk durant la final | Sportsnet

Caufield renova amb Montreal

La jove figura de 22 anys dels Montreal Candiens, Cole Caufield, ha renovat amb l’equip per 8 anys i $62.8 milions, amb una mitjana anual de $7.85 milions. Caufield estava tenint una bona temporada jugant 46 partits amb 26 gols i 36 punts, fins que la seva campanya va ser interrompuda al gener quan una cirurgia a l’espatlla va acabar amb el seu curs.

Et pot interessar…

Click to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

More in Actualitat