Connect with us

NHL

Sharks Ice San Jose, un complex de 5 estrelles

Els Sharks ja fa més de 30 anys que estan instal·lats a la ciutat californiana de San Jose, tot i que encara no han pogut estrenar el seu caseller de Stanley Cups guanyades, si que s’han consolidat de manera evident en un dels mercats més bulliciosos dels Estats Units, la Badia de San Francisco, lloc on s’ubiquen les ciutats de San Francisco, Oakland i San Jose.

Un dels aspectes que més han cuidat des de la franquícia del tauró és la seva relació amb la comunitat local a més de potenciar la pràctica de l’hoquei gel entre els veïns en comparació amb altres franquícies ‘noves’ de la lliga, prova d’això són les modernes i immenses instal·lacions que acaben d’expandir.

El Sharks Ice San Jose acull la competició de lligues amateurs més gran dels EUA.

El complex conegut com Sharks Ice San Jose, compta amb aproximadament 35,000 metres quadrats, albergant al seu interior 6 pistes de mida oficial NHL (al costat de diversos restaurants, bars, vestuaris,…) que donen recer a més de 2,400 persones regularment, les quals estan registrades en diverses lligues adultes amateurs d’hoquei gel, sent la competició d’aquest caràcter més gran del país. També ho fan servir alguns clubs de curling i patinatge artístic, a més d’infinitat d’hores destinades al patinatge recreatiu per al públic general.

A sota teniu el plànol de les instal·lacions on es poden observar les quatre pistes d’accés públic a més de la utilitzada (Tech CU Arena) pels San Jose Barracuda, filial a l’AHL dels Sharks i la d’entrenament habitual dels Sharks.

Aquest pulmó ‘gelat’ a Califòrnia ha ajudat a difondre l’amor per l’hoquei gel entre els ciutadans locals, però també expandint les possibilitats de comptar amb pistes de gel de gran qualitat per a jugadors júnior i sènior, els quals uns busquen iniciar-se al món del hoquei mentre que els altres el poder gaudir del seu esport preferit jugant en diferents competicions reglades.

Llar del Barracuda i els Spartans

En aquesta darrera i recent expansió s’hi ha afegit una pista amb capacitat per a 4,200 espectadors, la qual s’ha anomenat Tech CU Arena, passant a ser la llar permanent dels San Jose Barracuda de l’AHL. Des que els Sharks decidissin emportar-se el seu filial a l’AHL fins a San Jose, estaven jugant al SAP Center, casa habitual de la franquícia mare a l’NHL, però aquest nou pavelló està més d’acord amb l’ambient ‘íntim’ que es busca en un equip de les lligues menors.

Un altre dels conjunts que juga habitualment al complex, encara que en una altra pista diferent que el Barracuda, són els Spartans de la Universitat de San Jose (NCAA). Normalment ho fan en una arena amb capacitat per a 550 persones però de manera regular acaben omplint-la amb un miler d’espectadors.

Imatge del nou Tech CU Arena | The business journals

Una franquícia NHL no és només la part més visible dins de les grans lligues, també és tot allò que l’envolta. Aconseguir victòries en el gel ven molt però saber connectar amb els seus conciutadans juntament amb una bona difusió i expansió de l’hoquei, pot ser que encara sigui de més importància. Així doncs, en aquest tema, tant els Sharks com la ciutat de San Jose han aconseguit matrícula d’honor sense cap dubte, donant com a resultat l’espectacular Sharks Ice San Jose.

Et pot interessar…

Click to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

More in NHL