Connect with us

NHL

Per on seguir l’NHL en català i castellà

Si bé és cert que la major part d’informació sobre l’NHL està en anglès, a més d’altres llengües europees però sense la quantitat que l’anterior, els continguts en les llengües de Llull o Cervantes comencen a florir per donar resposta a un nou públic procedent de Llatinoamèrica , visquin als seus països d’origen o s’hagin establert als Estats Units i al Canadà, a més dels residents a l’Estat Espanyol, on sembla que l’NHL intenta fer-se un forat entre el monopoli (devastador per a la resta d’esports) regnant del futbol.

En aquest article trobareu diversos mitjans digitals que publiquen el seu contingut (en el format que sigui) en català i castellà, així podreu fer-los una ullada per corroborar l’excel·lent feina que fan i així també donar suport al seu producte, donant un recolzament important a tots ells.

En català

NHL Català

Compte de twitter informatiu on cada dia s’exposen les notícies més destacades de l’NHL per ajudar a la difusió entre els catalanoparlants, també són a Instagram.

Twitter: @NHLcat

Instagram: @nhl_catala

Back to Back (RAC1)

Espai dins del programa ‘Tu Diràs’ a l’emissora catalana de RAC1, en aquesta secció setmanal es tracten els esports americans, amb una ració d’hoquei gel de tant en tant.

Web: www.Rac1.cat/esports

Twitter: @EsportsRAC1

Esport3

Canal televisiu català dedicat als esports que pertany a TV3, fins fa relativament poc feien dos partits a la setmana de l’NHL amb els comentaris d’un gran coneixedor de la matèria, l’Alfons Mills. Malauradament per a ells, van perdre els drets a favor de Movistar+.

Web: www.ccma.cat/tv3/directe/esport3/

Twitter: @esport3

Instagram: @esport3

NHLmania

Web sobre l’NHL en català i castellà, s’hi tracten articles històrics, entrevistes, rànquings mensuals, logos i uniformes, prospectes,…tot amb la major rigorositat possible.

Web: www.nhlmania.com

Twitter: @nhlmania

Telegram: t.me/NHLmania

En castellà

Hablemos de Hockey

Podcast setmanal (en directe) el qual repassa els aspectes més destacats durant els últims set dies a l’NHL, hi col·laboren diversos tertulians fixos més diversos convidats rotatoris. El seu contingut es pot descarregar, encara que també està disponible a Youtube i Twitch.

Twitter: @Hablemoshockey

Youtube: Hablemos de Hockey

NHL VAVEL

Web de les més veteranes en quant a informació ininterrompuda sobre l’NHL. Actualitat, articles variats, entrevistes, a més de cobrir també la LNHH (lliga espanyola d’hoquei gel) tant en categoria femenina com masculina.

Web: www.vavel.com/es/data/nhl/

Twitter: @NHL_VAVEL

Facebook: www.facebook.com/nhl.vavel.9/

Telegram: t.me/NHLVAVEL

NHL.com en español

La web oficial de la lliga a la seva edició en espanyol, aquí trobareu l’actualitat més ardent de la mateixa juntament amb articles i entrevistes de gran qualitat, tot sempre amb el beneplàcit de l’NHL. Accés total a totes les franquícies i altres informacions de difícil accés per a altres mitjans.

Twitter: @nhlespanol

Web: www.nhl.com/es

Puck al Hielo

Canal de Youtube dedicat a l’hoquei gel en castellà, amb la millor actualitat de l’NHL i altres lligues del món. Regularment es van pujant vídeos de gran qualitat on es toquen diversos aspectes de la lliga.

Twitter: @puck_al

Youtube: Puck al Hielo

Territorio Hockey

Web veterana on es tracten diverses lligues i disciplines de l’hoquei, destacant l’NHL, la LNHH i l’hoquei línia a més de competicions IIHF.

Web: www.Territoriohockey.com

Twitter: @TerrHockey

Movistar+

La plataforma privada torna a donar els partits NHL en exclusiva per al territori espanyol, juntament amb el retorn de la cadena tornen els mítics comentaristes Josean Redondo i Moisés Molina, juntament amb el recent incorporat al duo, Javier López Leoz.

Twitter: @MovistarPlus

El Trompodisco

Podcast mexicà d’hoquei gel, el seu contingut és variat, s’hi desenvolupen tertúlies amb diversos convidats en gran part dels programes. També disponible a Facebook i Youtube.

Twitter: @ELTROMPODISCO

Youtube: El Trompodisco en Youtube

Facebook: El trompodisco

Hockey en Español

Canal de YouTube dedicat a l’hoquei gel de l’NHL.

Twitter: @BonJordi

Youtube: Hockey en español

Et pot interessar…

More in NHL