Connect with us

Opinió

La meva experiència a Florida

Avui volia portar-vos un article una mica diferent dels que us he portat fins ara. A més crec que alguns dels consells us serviran quan aneu a veure els vostres equips favorits a Nord-Amèrica.

Vaig ser a Florida a la tardor del 2018 uns 12 dies, la idea era visitar Miami, Orlando i Tampa. Obvi que la meva principal motivació era poder estar en un partit dels meus Bolts a l’Amalie Arena.

Nosaltres volíem viure l’experiència completa així vam llogar el nostre propi cotxe, i l’utilitzem a través d’una aplicació anomenada Turo (https://turo.com/), que tenia preus força competitius. Lloguem un BMW Sèrie 5 perquè som uns flipats.

Es va tornar igual de blanc que se’ns va lliurar

Orlando

Després d’uns dies als Everglades i Miami, prenem rumb a Orlando on la nostra idea era gaudir dels parcs Universal Studios i un dia anar al downtown d’Orlando a veure els Orlando Magic. El sistema de les entrades dels Magic funciona similar a com alguns equips de futbol posen preu a les entrades. Segons el rival que visita el camp se li dóna una categoria (E sent el més barat i A al més car) i segons això hi ha un preu estipulat per a les entrades segons la categoria del seient.

En el nostre cas ens coincidia que quan hi érem jugaven els Magic contra els Lakers (categoria A, acabaven de fitxar Lebron) i contra els Raptors (categoria D, encara que van acabar guanyant l’NBA aquell any). Vaig enviar un correu a tourism@orlandomagic.com explicant-los que venia des d’Espanya i em van donar un codi especial de descompte amb què encara em van sortir les entrades més barates des de ticketmaster, molt amables ells. Al final vam optar per veure el partit entre Magic i Raptors i va ser espectacular, experiència super recomanable.

Els tiquets aquí ens van costar 40€, molt bon preu.

Tampa

Vam agafar rumb a Tampa i allà m’esperaven dos partits dels meus Bolts. El primer era contra els Florida Panthers, tot un derbi. I el segon contra Chicago Blackhawks, cosa que s’anticipava com un partidàs. Vaig tenir la gran sort, una altra vegada més, que just aquest va ser l’any de la millor temporada regular de la història que va fer Tampa. Els tiquets, igual que amb Orlando, els vaig agafar a través de Ticketmaster. Em van semblar més cars (sobretot contra els Blackhawks), em van costar 40€ i 100€ respectivament.

Com era el gran dia vam arribar al camp amb més d’una hora d’anticipació del partit.

El Thunder Alley és la plaça just abans d´arribar al´estadi
Aquí em teniu amb el #77 del déu Hedman flipant davant del camp

I quina va ser la meva sorpresa que quan estem entrant ens donen un puck de Tampa i una targeta d’en Martin St. Louis… resulta que just havíem comprat tiquets el dia que se celebrava la seva introducció a l‘HHOF (no tenia ni idea que seria aquesta nit).

De bojos
El meu ídol i nou entrenador dels Montreal Canadiens
The Chief i Dave Andreychuk, hauré vist això mil vegades des de casa meva a l’ordinador

Estava tan motivat veient el partit que amb prou feines vaig gravar un vídeo mentre jugava, però des de la nostra ubicació es veia molt bé i l’ambient de l’estadi era molt bo, molt bon rotllo tant entre la gent local com la resta d’equips. Excel·lents instal·lacions de l’Amalie Arena en tots els sentits.

Vam clavar una bona pallissa als Panthers
Satisfet

I per acabar el post partit al Hattricks, on de vegades van els jugadors de Tampa en acabar els partits, en aquesta ocasió ens vam trobar a Ryan Callahan però no em vaig poder fer foto amb ell.

Dos dies després el mateix ritual però aquest cop per veure el partit contra els Blackhawks, on també vam ser vencedors.

Un resum de l’experiència amb força punts a tenir en consideració:

  • Contactar sempre amb els equips amb antelació per correu electrònic, de vegades hi ha descomptes disponibles a turistes internacionals.
  • Arribeu almenys 30 minuts abans del començament perquè pugueu anar al lavabo (bastantes cues) i agafar el vostre lloc sense problemes.
  • El menjar i beguda és força cara a dins, però és super autèntica USA.
  • Si espereu a prop dels vestidors quan acabi el partit podeu trobar-vos algun jugador, i si teniu sort igual us cau un puck/stick.
  • Si aneu amb cotxe o sortiu abans que acabi el partit o tindreu molta cua, gairebé és millor esperar-vos dins una bona estona.

Et pot interessar…

Click to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

More in Opinió