Connect with us

Actualitat

Actualitat setmanal -vol. 27-

Última setmana de temporada. Primer duel de playoffs assegurat. Oilers asseguren avantatge de local i més.

Entrem a la darrera setmana de competició amb encara tres llocs per a playoffs en disputa, tretze equips de setze ja han assegurat el seu lloc a playoffs. Acompanyeu-me a fer l’última volta a la lliga d’aquesta temporada regular 2022-23.

Conferència Est: Divisió Atlàntica

Aquesta divisió ja té els seus tres llocs decidits sense cap moviment, comptant amb el primer enfrontament segur de playoffs.

 • Boston Bruins

Van aconseguir la seva victòria número 63 de la temporada, cosa que es va convertir en un rècord a l’NHL com la major quantitat de victòries aconseguides per un equip en temporada regular, tenen dos jocs més per endavant per fer més gran la fita. Esperen l’equip que quedi a la segona de posició dels wild card de l’est.

 • Tampa Bay Lightning vs Toronto Maple Leafs

El nostre primer enfrontament confirmat per a playoffs és aquest, fa setmanes que era un duel cantat però per fi aquesta setmana s’ha fet oficial incloent que ja coneixem qui serà l’equip que tindrà avantatge de local (Toronto, segona posició a la divisió). Quin és el seu pronòstic?

quien será el equipo que tendrá ventaja de localía (Toronto, segunda posición en la división). ¿Cuál es su pronostico?.

Conferència Est: Divisió Metropolitana

 • Carolina Hurricanes

Setmana en què van perdre dos partits, això els ha posat en una lleugera situació de risc sobre mantenir el primer lloc a la divisió, es troben només un punt per sobre de Devils i tenen un partit més per jugar que Devils, tindrem un tancament interessant . El guanyador de la divisió enfrontarà el primer wild card de l’est.

 • New Jersey Devils

Un punt per sota del líder i amb un joc menys per jugar. Els Devils necessiten guanyar els seus dos jocs restants i esperar que Hurricanes perdin dos dels tres partits restants. En cas d’acabar en segona o tercera posició jugarà amb els Rangers.

 • New York Rangers

Amb mínimes aspiracions de ser primer lloc a la divisió i esperant que Devils no guanyi més per superar-los pel segon lloc, els Rangers es dirigeixen a un tancament amb dos jocs de local vs Buffalo i Toronto.

Conferència Est: Wild Card

 • Florida Panthers

Amb una ratxa de sis victòries consecutives els Panthers es van instal·lar al primer lloc del wild card a la conferència est, empatats en punts amb Islanders i un punt per sobre de Penguins, els Panthers necessiten guanyar un i aconseguir almenys un punt a l’altre joc per assegurar un lloc a playoffs.

 • New York Islanders

Es troben en la mateixa situació dels Panthers, guanyar tres punts en els últims dos partits significa jugar playoffs, altrament dependran del que facin els altres dos equips a la cursa, potser tres equips amb Buffalo necessiten que ja ningú sumi i ells guanyar els 4 restants però amb quatre jocs en cinc dies sembla una missió impossible.

 • Pittsburgh Penguins

Els Penguins un punt per sota de Panthers i Islanders i amb el desempat perdut estan obligats a superar en punts un dels dos equips, el problema no sembla ser guanyar els seus dos partits ja que juguen amb equips a la cursa per Bedard (Blackhawks i Blue Jackets), el problema pot ser que necessiten que Panthers o Islanders perdin un joc en temps regular.

Conferència Oest: Divisió Central

 • Colorado Avalanche

Tres jocs al davant igual que els seus perseguidors, el desempat encara és a l’aire. L’Avalanche sembla que és l’equip més sòlid dels tres, tenen cinc victòries consecutives en una ratxa que va estar a la corda fluixa quan van jugar temps extra a San José i Anaheim. Amb dos punts d’avantatge sobre Stars i quatre sobre Wild, Avalanche té a la mà la divisió.

 • Dallas Stars

Per guanyar la divisió, Dallas necessita guanyar els seus tres jocs en temps regular i que Colorado en perdi un. Si Stars arriba a guanyar un joc en temps extra i dos en temps regular i Colorado només guanya dos partits en temps regular i l’altre ho perd, el desempat seria de Colorado. Pot sonar confús i ho és però per simplificar-ho: el primer criteri de desempat és el percentatge de punts, després les RW (victòries en partits de 3 períodes) i el següent és ROW (victòries en partits de 3 períodes o temps extra, no inclou SO).

 • Minnesota Wild

Es van ficar en una ratxa de 3 derrotes que a més de les pèrdues de partits i caiguda a la classificació, el Wild va patir dues baixes, Mason Shaw en el primer joc amb Las Vegas i Joel Eriksson EK en el joc amb Pittsburgh, ara el Wild es dirigeix a playoffs sense un dels seus millors jugadors al PK (Shaw) i un dels seus millors jugadors en general (JEEK).

Conferència Oest: Divisió Pacífic

 • Vegas Golden Knights

L’equip de Las Vegas encara no assegura el primer lloc de la conferència ni el primer a la divisió, Colorado i Edmonton són els obstacles per aconseguir-ho, eventualment Colorado i Edmonton s’enfrontaran el que li donarà a Las Vegas un rival menys per preocupar-se , encara que tot es resumeix que si Las Vegas guanyant els dos partits restants hauran assegurat les dues coses.

 • Edmonton Oilers

Ja sigui com a primer o segon de divisió, els Oilers ja van assegurar la localia en playoffs, gràcies a una impressionant ratxa de 13 partits guanyats. El seu rival semblava que seria Kings però el mal pas dels angelins ha portat a considerar Seattle per a la tercera posició.

 • Los Angeles Kings

Amb tres derrotes consecutives no només van perdre l’oportunitat de ser líders de divisió sinó que també van perdre la possibilitat de ser segons i ara si no redrecen el vaixell a temps perdran el tercer lloc i acabaran com a primer wild card. No en depenen d’ells que siguin tercer de divisió o wild card.

 • Seattle Kraken

Dos punts per sota de Kings i amb un partit més per jugar, el Kraken depèn de si mateix per ser tercer lloc a la divisió, tenen l’avantatge de desempat per ara, així que amb tres victòries en temps regular n’hi hauria prou.

Conferència Oest: Wild card

 • Winnipeg Jets

Un punt per sobre de Flames i amb un joc més que Calgary (mentre escric això Jets lideren 3-1 a Sharks al primer període, una victòria posaria en una situació còmoda als Jets) i tres punts per sobre de Predators amb els mateixos jocs per davant. Jets tenen els desempats guanyats sobre Flames i Predators. Només queda en baralla pel segon wild card, ja que el primer serà de Kraken o Kings.

 • Calgary Flames

Van perdre un joc dimecres contra Jets, cosa que per ara els està costant seguir per sota a la classificació, necessitessin que els Jets perdin almenys dos jocs dels tres restants per tenir possibilitats.

 • Nashville Predators

Estant 3 punts per sota de Jets i dos de Flames, el primer pas serà vèncer a Flames i després guanyar els següents dos contra Minnesota i Colorado en nits consecutives, per al final esperar que Jets perdin dos partits dels tres restants i bé, els jets estan vencent els Sharks…

Et pot interessar…

Click to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

More in Actualitat