Connect with us

Actualitat

Actualitat setmanal -vol. 24-

La carrera pels wildcard de l’Est es tanca. La divisió central tindrà un final de bogeria, amb tres equips a la contesa. Edmonton fa un pas endavant en la carrera pel tercer lloc a la divisió. Acompanyeu-me a fer una volta a l’NHL.

Conferència Est: Divisió Atlàntica

  • Guanyadors: Florida Panthers

Amb victòries sobre Canadiens, Devils i Penguins, les Panthers van aconseguir una setmana de 3-0 i un 6-0-1 en els últims 7 partits. Això ha portat els de Florida a ocupar el segon wildcard a l’est, un punt darrere dels Islanders pel primer wildcard.

  • Perdedors: Ottawa Senators/Buffalo Sabres

No, això no és una calc de l’article de la setmana passada, tampoc és que l’escriptor estigui mancat d’idees. Tots dos equips tant Senators com Sabres van tenir una vegada més setmanes decebedores.

Comencem amb Senators se’n van anar 1-2-1, una victòria dilluns contra Penguins va maquillar una setmana que va limitar les seves possibilitats de play-offs, els Senators han aconseguit 3 dels últims 12 punts (1-4-1), això els ha endarrerit a la cursa pels llocs de wildcard a la conferència est.

D’altra banda, hi ha els Buffalo Sabres, amb un registre de 1-2-1, van veure com les seves possibilitats de play-offs es comencen a esfumar. En els darrers 8 partits hi ha 1-5-2 (4 dels últims 16 punts). No sembla que tinguin el necessari per competir contra equips més sòlids i veterans (Penguins, Islanders i Panthers) pels wildcards.

Conferència Est: Divisió Metropolitana

  • Guanyadors: Carolina Hurricanes

Setmana de 2-1-0 i alhora beneficiats per una setmana de 1-2-1 per part dels Devils. Els Canes tenen dos jocs menys que els seus rivals més propers (Devils) i un punt d’avantatge, es troba amb una oportunitat d’or de donar-li knockout a la divisió. Es dirigeixen a una setmana complicada en què tindran dos jocs amb Rangers, un amb Maple Leafs i un més amb Bruins.

  • Perdedors: Pittsburgh Penguins

Després d’aparèixer com a guanyador, els Penguins van tenir una setmana desastrosa en què se’n van anar amb 4 derrotes i no van sumar un sol punt, això va portar com a conseqüència que els Pens perdessin el seu lloc de wildcard contra les Panthers. Aquesta setmana es dirigeixen a un viatge a Back-to-back a Colorado i Dallas.

Conferència Oest: Divisió Central

  • Guanyadors: Els aficionats

Tres dels equips més calents a l’NHL, son a la divisió Central. Colorado, Dallas i Minnesota entren a la recta final de la temporada amb una intensa lluita pel primer lloc. Estan exigint-se així mateixos a jugar perfecte i aconseguir punts cada nit per no quedar-se endarrere a la cursa, els tres equips actualment amb diferència d’un punt entre si, amb Dallas liderant de moment.

  • Perdedors: Nashville Predators

Si, és veritat, els Jets (2 de 8 punts) van tenir una setmana pitjor que els Predators (3 de 8 punts). Els Preds són aquí perquè no han pogut aprofitar la caiguda del segon wildcard a l’oest (Jets). La temporada cada vegada té menys jocs per davant i deixar oportunitats com aquesta poden significar la temporada. Els Preds van ser venedors al trade deadline, així que, no sé realment quant els interessa anar a play-offs?

Conferència Oest: Divisió Pacífic

  • Guanyadors: Edmonton Oilers

Els Oilers van tenir setmana de 3-0-0, incloent una victòria sobre el Kraken, això els porta a superar-los en la lluita pel tercer lloc de la divisió. Amb un matalàs de tres punts han de limitar els errors en aquesta recta final per assegurar-se la tercera posició.

  • Perdedors: Seattle Kraken

Setmana de 1-2-0. El Kraken va ser superat com ja vam dir pels Oilers en la lluita pel tercer lloc i ara per evitar quedar-se enrere, hauran de jugar un gran hoquei en la seva gira de 4 partits, ja que visitaran Dallas, Minnesota i un parell de vegades Nashville.

I abans d’acabar, el gol d‘Ovechkin contra el Wild des de la “seva” oficina el qual l’acosta als 40 gols.

Et pot interessar…

Click to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

More in Actualitat