Connect with us

Actualitat

Actualitat Playoffs -vol.1-

Rangers sorprenen els Devils, Wild i Stars en una guerra, Oilers i Kings han jugat tres temps extra, això i més.

*Nota: en aquest article es parlarà fins als jocs de diumenge, és probable que quan llegeixis això algunes sèries hagin jugat un partit més dilluns.

Se n’ha anat la primera setmana dels playoffs de l’NHL, tenim sèries amb quatre jocs jugats i sèries amb tres, podem assegurar que no hi haurà cap escombrada i tenim almenys joc 5 a les vuit sèries.

  • Boston Bruins 3-1 Florida Panthers

A excepció del sorprenent joc 2, la resta de la sèrie ha estat dominada pels Bruins. Els Bruins han rebut ajuda de totes les seves línies per fer això possible, inclosa una gran actuació de les adquisicions del trade deadline, Bertuzzi (2 gols, 4 assistències) i Orlov (5 assistències). La sèrie pot acabar tan aviat com el dimecres quan es jugui el joc 5.

DataJocHora
Dimecres, 26/AbrilJoc 57:00 PM ET
Divendres, 28/AbrilJoc 6*TBD
Diumenge, 30/AbrilJoc 7*TBD

*Si cal

  • Toronto Maple Leafs 2-1 Tampa Bay lightning

El fet que aquests equips comparteixin divisió i hagin tingut història recent als playoffs, ha generat que això sigui una rivalitat, duels molt físics. Lightning va imposar la seva voluntat en el joc 1, Maple Leafs la seva en el joc 2, el joc 3 va ser un joc més parell, semblava que Lightning se l’emportava però un minut abans d’acabar el partit amb un gol d’O’Reilly, Maple Leafs ho empataria per després guanyar-lo a OT.

DataJocHora
Dilluns, 24/AbrilJoc 47:30 PM ET
Dijous, 27/AbrilJoc 57:00 PM ET
Dissabte, 29/AbrilJoc 6*TBD
Dilluns, 1/MaigJoc 7*TBD

*Si cal

  • Carolina Hurricanes 3-1 New York Islanders

Els Hurricanes tot i tenir ja tres victòries en quatre partits a la sèrie, no ho han tingut fàcil, han patit cada victòria en gran part perquè la principal característica dels Islanders és el joc defensiu. Els equips especials principalment el Power-Play és el que ha marcat la diferència a favor d’Hurricanes, la seva gran unitat els ha ajudat a trobar ritme en ofensiva i ha guanyar els jocs, cas és el joc 1 on els dos gols d’Hurricanes van ser al PP.

DataJocHora
Dimarts, 25/AbrilJoc 57:00 PM ET
Divendres28/AbrilJoc 6*TBD
Diumenge, 30/AbrilJoc 7*TBD

*Si cal

  • New Jersey Devils 1-2 New York Rangers

Mentre tots pensem que aquesta seria la sèrie més divertida, està sent el contrari, la inexperiència li està pesant per tones als Devils, van perdre els dos primers jocs de locals, tots dos per marcador de 5-1, han estat superats en tots els aspectes pels Rangers que tenen un Kreider en pla estel·lar amb 5 gols amb prou feines en 3 partits. Els Devils van aconseguir guanyar el primer a MSG, en un joc que se’n va anar a temps extra.

DataJocHora
Dilluns, 24/AbrilJoc 47:00 PM ET
Dijous, 27/AbrilJoc 57:30 PM ET
Dissabte, 29/AbrilJoc 6*TBD
Dilluns, 1/MaigJoc 7*TBD

*Si cal

  • Colorado Avalanche 2-1 Seattle Kraken

Avalanche lidera la sèrie però no ho han tingut fàcil i això fàcilment podria estar a favor de qualsevol dels dos costats, després de donar la sorpresa al joc 1 el Kraken va deixar anar un avantatge de 2-0 en el joc 2. Ha estat una sèrie molt parella que per moments ha deixat la sensació que si Avalanche prem l’accelerador treu avantatge però el Kraken no ha estat el rival fàcil que es pensava que enfrontarien a Colorado.

DataJocHora
Dilluns, 24/AbrilJoc 410:00 PM ET
Dimecres, 26/AbrilJoc 59:30 PM ET
Divendres, 28/AbrilJoc 6*TBD
Diumenge, 30/AbrilJoc 7*TBD

*Si cal

  • Dallas Stars 2-2 Minnesota Wild

Aquesta sèrie s’ha tornat una batalla entre fans, entrenadors i jugadors, a aquestes altures cap es pot donar el luxe de perdre la sèrie. Ha estat una sèrie molt física de la qual el Wild ha tret avantatge, el joc de 5v5 ha estat dominat pel Wild i si això no està a favor seu és per dues raons, la primera és el porter dels Stars, Oettinger ha estat espectacular al llarg de la sèrie i ha mantingut el seu equip en els jocs; l’altre factor són els equips especials, Dallas ha generat el mal des de la seva unitat de Power-Play, el Wild deu mantenir-se fora de les penalitzacions però amb els àrbitres fent trucades a banda i banda que no s’haurien de fer en partits de playoffs han condicionat la sèrie, sobretot el joc 4.

DataJocHora
Dimarts, 25/AbrilJoc 58:00 PM ET
Divendres, 28/AbrilJoc 6TBD
Diumenge, 30/AbrilJoc 7*TBD

*Si cal

  • Vegas Golden Knights 2-1 Winnipeg Jets

Ja ho vaig dir la setmana passada i ho repeteixo, els Jets no són el rival fàcil que tots veuen i són un equip que posarà complicacions als Knights, van estar a prop d’arrabassar el joc 3 després de remuntar un 4-1 al tercer període per després perdre’l en doble temps extra. Las Vegas està tenint problemes a la porteria i aquest pot ser un factor en el resultat final de la sèrie.

DataJocHora
Dilluns, 24/AbrilJoc 49:30 PM ET
Dijous, 27/AbrilJoc 510:00 PM ET
Dissabte, 29/AbrilJoc 6*TBD
Dilluns, 1/MaigJuego 7*TBD

*Si cal

  • Edmonton Oilers 2-2 Los Angeles Kings

Aquesta sèrie està sent una bogeria en gran part per les grans ofensives i la manca de porteria de qualitat, s’ha jugat temps extra en tres dels quatre partits. Els Oilers necessitaran una actuació gairebé perfecta dels seus patinadors si volen guanyar la sèrie, la seva porteria ha estat un problema en anys passats i aquest any ho està sent de nou. Els Kings estan sans, van recuperar a Fiala pel joc 4 i va posar dues assistències.

DataJocHora
Dimarts, 25/AbrilJoc 59:30 PM ET
Dissabte, 29/AbrilJoc 6TBD
Dilluns, 1/MaigJoc 7*TBD

*Si cal

Et pot interessar…

Click to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

More in Actualitat