Connect with us

Off Topic CAT

Wedding season

Sempre he tingut la sensació que enyorem i volem l’estiu per aquells records que ens porta de la nostra infantesa. Aquests tres mesos sense plans, a casa del poble dels avis, amb revetlles on anar o estar a la platja gaudint de no fer res. Els estius que un cop et converteixes en adult deixen de ser tan idíl·lics. Per més que la majoria de la gent tingui aquest mes de vacances, ja no tenen aquesta mateixa sensació d’infinit que feia l’estiu de jove.

Excepte que siguis jugador de l’NHL (o esportista de lliga americana, bàsicament) i tinguis una postemporada de gairebé 5 mesos per endavant.

I què es pot fer en aquests cinc mesos? Anar a casaments.

Perquè tots els estius veiem els jugadors pujar a xarxes socials les infinites noces a les quals s’han de presentar. Que encara sort que tenen diners, perquè no vull ni pensar la quantitat de dòlars que s’han de deixar en cadascuna.

Després d’uns darrers anys de relativa contenció, aquest estiu de 2023 s’ha “deslligat la bogeria” pels casaments als jugadors de l’NHL

No queden dubtes que els casaments és un moment per celebrar l’amor i la gent amb qui vols compartir-lo, i com a estiu després d’anys postcovid quan les celebracions no han pogut ser tan grans com acostumàvem sembla que el 2023 és l’any que tothom s’ha volgut casar.

Cal dir que tots estan maquíssims.

Però com que és estiu i hi ha poques notícies per comentar sobre l’NHL, que jo em dediqui en el meu temps lliure a decidir quin vestit i estil de casament m’agrada més, és una cosa que podeu no comprendre però almenys a mi m’entreté una estona. Si teniu algun dubte, els europeus sempre em solen guanyar. També us puc dir que els vestits de dona de paraula d´honor han estat els més usats. Tot i això, no es poden dir gaires crítiques quan totes les fotos dels casaments són de conte de fades.

Parlant d’alguns casaments especialment, tots haurien de fer com Brady Tkachuk a la seva, que va pujar la foto amb l’ordre de les taules i els convidats que hi acudien. Ja que no podem ser convidats, que mínim que xafardejar (perquè això de veure les noces de la resta del món és pur plaer de la xafarderia) qui va i com se sentin les figures que estem tan acostumades a veure en els partits de la’NHL.

La qualitat que hi va haver al casament de Brady Tkachuk crec que només és comparable amb la qualitat que hi ha hagut al casament de Mitch Marner, que ha aconseguit que jugadors dels Leafs dels últims set anys acudeixin a celebració.

Tampoc no puc deixar passar per alt que al casament de Charlie McAvoy, Bergeron i Marchand van protagonitzar un dels moments més divertits que ens han deixat veure d’aquestes celebracions.

En definitiva, ja que no hem tingut grans traspassos aquest estiu i s’han fet llargs els darrers mesos, està bé poder comentar encara que sigui les tonteries que els jugadors de l’NHL fan als casaments perquè els humanitza quan els veiem així.

Et pot interessar…

Click to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

More in Off Topic CAT