Connect with us

NHL

Què és el concurs Hockeyville?

La Lliga Nacional d’Hoquei gel (NHL) juntament amb l’Associació de jugadors (NHLPA) han volgut demostrar el compromís amb aquest esport en aquelles zones on l’hoquei és gairebé una religió.

Per això es va crear al seu moment el terme “Hockeyville” que és una competició anual patrocinada per Kraft Heinz (sí, si estàs pensant en el quetxup aquesta és l’empresa) on una comunitat guanyadora rep un premi en efectiu per ajudar a la millora del estadi local, així com l’oportunitat de posar-hi un partit de pretemporada de l’NHL. El 2023, Ottawa Senators i Florida Panthers es van enfrontar a Nova Scotia gràcies a aquesta competició.

El concurs normalment es duu a terme durant l’hivern i la primavera, bàsicament a la segona meitat de la temporada regular de l’NHL. El partit de pretemporada generalment es porta a terme al setembre abans que comenci la següent temporada regular. Si la pista guanyadora de la competició no està adequadament equipada per acollir el partit de pretemporada, es juga en un lloc alternatiu proper.

La idea i el tema van ser desenvolupats per Capital C, una agència de publicitat canadenca fundada per Tony Chapman. El concurs en si va ser desenvolupat per Fred Nicolaidis, Pamela McNair, Harry Doupe de CBC i Jack Hewitt de Kraft Canadà. La competició es va dur a terme per primera vegada al Canadà el 2006 com un reality show transmesa per CBC Television, però des del 2007, ha estat relegada a segments transmesos durant la Nit d’Hoquei de CBC al Canadà. Kraft va expandir l’esdeveniment el 2015 als Estats Units, amb segments del concurs nord-americà transmesos per l’NHL a NBC fins al 2020.

El poder comptar amb una millora econòmica per al pavelló i un partit NHL de pretemporada són ja per si mateixos uns premis molt llaminers per a les comunitats hockystíques

Els jocs de Kraft Hockeyville es televisen a nivell regional i als seus respectius països a nivell nacional. Del 2006 al 2014, el partit canadenc es va transmetre a tot Canadà per la CBC, mentre que Sportsnet es va fer càrrec de transmetre’l el 2015. El partit dels Estats Units es va televisar a nivell nacional als EUA per NBCSN de 2015 a 2019.

Hockeyville a O’Leary | CTV news

Es convida les comunitats a presentar les nominacions. El formulari de sol·licitud també requereix un assaig breu i fotografies o un vídeo que mostrin l’orgull local de la comunitat i la passió per l’hoquei gel. Després, un panell de jutges selecciona quatre finalistes. El guanyador es determina mitjançant votació pública.

Aquestes competicions el que fan és millorar les comunitats que se senten molt propers a l’hoquei gel i unir la relació després d’intrínseca que hi ha entre elles.

Et pot interessar…

Click to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

More in NHL