Connect with us

Uniformes i logos

Logos principals de l’NHL: Vegas Golden Knights

Els logos de l’NHL han estat sempre font d’admiració per la seva exposició visiblement gran en comparació amb altres franquícies esportives pertanyents a la resta de les grans lligues nord-americanes (NFL, MLB i NBA), les quals moltes tenen el logotip relegat a una posició molt menys visible dins del seu uniforme; no així en les seves respectives pistes o camps.

Segurament el logotip respectiu de cada equip és el senyal d’identitat més important de les diferents franquícies, en la majoria dels casos, dissenys molt estudiats per a representar diversos elements de la ciutat o zones d’influència. A més de representar el conjunt en qüestió, el logo ja de per si mateix és el cap visible de la marca, sent reconeixible per gran part dels fans esportius simplement amb el seu visionat.

La franquícia de Las Vegas només ha tingut un logo principal en la seva encara curta història a la lliga

Des de NHLmania.com anirem publicant regularment una sèrie d’articles (32, un per franquícia) en els quals es repassaran tots els logos principals que han tingut cadascuna de les franquícies de la lliga. En aquesta ocasió seran els Vegas Golden Knights, equip de l’estat de Nevada i un dels més nous de la lliga, els que ocuparan el gruix de l’article.

Els de la ciutat del pecat es van convertir en la franquícia nº31 de l’NHL, en el seu primer any van aconseguir classificar-se per a la gran final encara que van perdre davant dels Washington Capitals, encara que es van rescabalar al cap de pocs cursos després de derrotar els Panthers per emportar-se la seva primera Stanley Cup.

  • 2017 – actualitat

L’únic logo principal presentat i utilitzat pels Golden Knights fins ara està protagonitzat per un casc de cavaller de color daurat i gris, la múltiples línies i ombres li donen una sensació tridimensional. L’obertura frontal del casc és en forma de ‘V’ de color negre en clara referència a la ciutat de Vegas (abreujament de com ho diuen els vilatans). El gris metàl·lic representa la força i la durabilitat mentre que el daurat és en honor a la gran quantitat de mines d’or que van ajudar a forjar l’estat de Nevada.

Et pot interessar…

Click to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

More in Uniformes i logos