Connect with us

Off Topic CAT

Les vostres col·leccions NHL: Julio Romero

L’NHL és una lliga que desperta veritables passions en moltes persones arreu del món sencer, creant amb això una gran legió de fans àvids del seu marxandatge, des d’NHLmania volem donar-vos l’oportunitat de poder mostrar les vostres col·leccions de productes relacionats amb la pròpia lliga i l’hoquei gel en general. Aquests jerseys, pucks, gorres, samarretes, funko’s, entrades, videojocs, figures, cascos,… que s’acumulen durant anys a diverses zones de les casa però que sempre costa ajuntar-les per ensenyar-les als altres; ara ho podreu fer a través de nosaltres.

La passió de Julio (@ilovecoches a Twitter) per l’NHL s’acosta a les tres dècades d’antiguitat

En aquesta ocasió, Julio Romero (Jerez de la frontera, Cadis), ens presenta la seva immensa col·lecció de jerseys juntament amb altres objectes, des de jerseys comprats directament als EUA fins a altres importats per amics i fins i tot algun aconseguit en una subhasta.

Breu qüestionari

Pregunta: Quan vas descobrir la teva passió per l’NHL?

Resposta: El meu avi i també el meu pare van treballar a la base nord-americana de Rota, així que sempre em vaig veure influenciat pel món esportiu americà, sent l’NHL i l’NFL les que més em van agradar. Finalment la lliga d’hoquei es va col·locar a dalt del tot del meu rànquing particular amb els Devils al capdavant, equip del qual sóc un fan acèrrim.

A la dècada dels noranta, els canals Sportmania i Transworld Sport van començar a emetre l’NHL, el primer retransmetent partits (amb Josean Redondo i Moisés Molina) al capdavant i el segon emetent reportatges i altre contingut, així que a poc a poc la meva afició per l’NHL es va anar engrandint fins avui.

P: Com va començar la teva afició a col·leccionar marxandatge de l’NHL?

R: A principis o mitjans dels 90, moment en què em vaig aficionar a l’NHL, era molt difícil per no dir impossible aconseguir jerseys o productes de la lliga a l’estat espanyol, però a partir de l’entrada de la marca Starter es començarien a comercialitzar tota mena de productes, aquí començaria la meva col·lecció en fer-me amb diversos models d’aquesta marca.

P: Quins jerseys van ser els més difícils d’aconseguir?

R: El de Palffy dels Islanders amb el logotip del Fisherman el vaig comprar en una subhasta, és molt difícil de trobar ja que és un Center Ice. També diversos jerseys de la marca Nike, en aquells anys no tots els equips els vestia la mateixa companyia, tots aquests me’ls van portar d’importació diversos amics meus americans.

Una auténtica Center Ice

P: Alguna compra té una història curiosa al darrere?

R: La de Chris Osgood dels Isles com la d’Eric Lindros dels Rangers, les vaig comprar directament a Nova York, sent molt especials per a mi. La de Palffy dels Kings és una versió signada, així que també té un valor afegit. Una altra de les compres curioses va ser la dels Sabres de la marca Starter, estant jo a Madrid amb el gran Moisés Molina me la vaig comprar però no portava prou diners a sobre i ell va acabar posant el que faltava, així que aquesta segurament és la que més m’aporta sentimentalment parlant. I la de Gretzky simplement perquè és la de Gretzky, el més gran.

La de Palffy signada
La de Buffalo comprada gràcies a Moi Molina

Abans de veure la resta de Jerseys de la col·lecció, cal destacar que Julio també col·lecciona altres objectes relacionats amb l’NHL, des de figures, revistes, gorres, funko’s, cromos, pucks,…entre altres coses.

Jerseys NHL

Aquesta col·lecció abasta moltíssims equips diferents a més de diverses marques, des de CCM, Koho, Nike, RBK, Adidas i Starter, fent-la encara molt més única i especial a més de valuosíssima.

Anaheim Mighty Ducks / CCM

Anaheim Mighty Ducks / Nike / #9 Kariya

Anaheim Mighty Ducks / CCM / Alternativa

Anaheim Ducks / Adidas / Commemoració 25 anys

Anaheim Mighty Ducks / CCM / #31 Hebert

Anaheim Mighty Ducks / Starter

All Star / CCM

Phoenix Coyotes / Starter

Boston Bruins / Adidas / #63 Marchand

Chicago Blackhawks / Nike / #7 Chelios

Chicago Blackhawks / Nike

Colorado Avalanche / Starter

Columbus Blue Jackets / CCM / #4 Odelein

Dallas Stars / CCM / #9 Modano

Detroit Red Wings / Nike

Edmonton Oilers / CCM / #99 Gretzky

Florida Panthers / Starter

Carolina Hurricanes / Adidas / #11 Staal / Reverse Retro

Nashville Predators / Starter

New Jersey Devils / Adidas / #35 Schneider

New Jersey Devils / RBK / #15 Langenbrunner

New Jersey Devils / Adidas / #86 Hughes / Reverse Retro

New York Islanders / Koho / #35 Osgood / Alternativa

New York Islanders / Fanatics / Alternativa

New York Rangers / CCM / #88 Lindros

Pittsburgh Penguins / RBK / #11 Staal

San Jose Sharks / Starter

Vancouver Canucks / Starter

Washington Capitals / Koho / #68 Jagr

Washington Capitals / CCM

Selecció espanyola / Nike / #8 Garcia

Després de repassar la fantàstica col·lecció de Julio Romero, si vosaltres també teniu una gran quantitat de productes relacionats amb l’NHL i ganes de mostrar-los a la resta de seguidors de la lliga, no dubteu ni un instant i contacteu amb nosaltres a través d’un missatge directe a Twitter (@nhlmania) o via email (editor@nhlmania.com). Us estem esperant!

Et pot interessar…

Click to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

More in Off Topic CAT