Connect with us

AHL

Canvis de nom i logo a l’AHL

Icethetics.com

Dues franquícies de l’AHL (segon esglaó del hockey professional nord-americà) han decidit realitzar canvis en les seves respectives marques, incloent el nom en un cas i el logotip en els dos.

Modificacions a Bridgesport

Els Bridgesport Sound Tigers, equip filial dels New York Islanders i també propietat d’aquests, passaran a nomenar-se Bridgesport Islanders amb el canvi de logotip corresponent. Aquesta decisió és base més en consolidar la marca mare (Islanders) i reduir costos, sobretot en l’equipació, degut a que els Isles de l’AHL utilitzaran la mateixa paleta de colors pels seus uniformes que la franquícia de la NHL.

No s’espera cap moviment de reubicació del conjunt afiliat però els Islanders abandonaran aquest estiu el Nassau Veterans Memorial Coliseum per instal·lar-se definitivament en el flamant UBS Arena, quedant l’actual llar sense ús i sent un clar reclam per alguna franquícia que busqui un nou pavelló per ubicar-se. Sumat a la història conjunta entre els Isles i el Coliseum, els rumors no s’han fet esperar i alguna veu ja pronostica els Nassau Islanders de la AHL en un futur no molt llunyà

Canvi de logotip | Icethetics.com

Utica seguirà a l’AHL de la mà dels Devils

La ciutat de Utica (estat de Nova York) seguirà gaudint d’un conjunt de l’AHL, tot i que aquest viurà una modificació del logotip i un canvi de afiliació amb la franquícia NHL. Els Utica Comets deixaran d’estar units als Vancouver Canucks, els de la Columbia Britànica s’enduran el seu filial a Abbostford (més a prop d’ells), aquesta situació l’aprofitaran els New Jersey Devils per ocupar el buit d’equip d’hoquei professional a la ciutat per col·locar-hi la seva franquícia afiliada a l’AHL, deixant sense equip a la ciutat de Binghamton (NY).

Amb aquests canvi, els Utica Comets mantindran el nom, només viuran una modificació de la paleta de colors, passant dels tons blaus i verds als vermells i negres (com els Devils de la NHL) però mantenint intacte la resta d’escut. També de forma evident, els prospectes dels Nucks se’n aniran a Abbotsford  i els seu lloc l’ocuparan els de New Jersey.

Utica Comets | Icethetics.com

Click to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

More in AHL